Pravilnik sajta

PRAVILNIK SAJTA


Pravila i uslovi korištenja


Molimo vas da pažljivo pročitate pravila i uslove korišćenja sajta Piramidas.ba. Pristupanjem i korišćenjem ovog sajta slažete se sa uslovima i pravilima opisanim u ovom dokumentu. Ukoliko se ne slažete sa ovim pravilima i uslovima, nemojte koristiti sajt. Zabranjeno je koristiti ovaj sajt i bilo koji njegov dio u nezakonite svrhe.

Sajt Piramidas.ba zadržava pravo da bez najave promjeni pravila i uslove korišćenja.


Politika privatnosti


Piramidas.ba se zalaže za očuvanje vaše privatnosti. Sajt neće distribuirati ni prodavati privatne podatke trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sajt može, u skladu sa zakonom, prikupljati neke podatke o svojim korisnicima, dobijene tokom korišćenja sajta. Ove podatke Piramidas.ba može koristi za poboljšanje i prilagođavanje sajta i njegovog sadržaja.

Prikupljene lične podatke, poput email adrese, imena i prezimena, Piramidas.ba neće bez dozvole korisnika prodavati i distribuirati. Piramidas.ba zadržava pravo korišćenja ovih podataka u slučaju teškog kršenja pravila sajta i nezakonitog korišćenja od strane korisnika.  


Vlasnička i autorska prava


Sajt Piramidas.ba je isključivo vlasništvo firme Piramida d.o.o., Brčko distrikt. Svi posjetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje sajta, sve dok ne krše pravila korišćenja. Sajt Piramidas.ba sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja koje su kreirali i poslali posjetioci i vezama ka spoljašnjim stranicama. Sve sadržaje posjetioci koriste na vlastitu odgovornost i Piramidas.ba ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem sajta.

Sajt Piramidas.ba polaže autorska prava na sve sadržaje koji se nalaze na sajtu. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava. Ukoliko smatrate da je Piramidas.ba povrijedio vaša autorska prava, molimo da nas o tome obavjestite, a sporni sadržaj će, nakon provjere, biti uklonjen.


Podaci o poslovnom subjektu:

Naziv: "PIRAMIDA" d.o.o. Brčko distrikt BiH
JIB: 4600248550009
Adresa: Skendera Kulenovića 24


Search